Bautura Ayran este specialitate orientala 100% naturala, realizata din iaurt de baut la care se adauga putina sare. Aceasta este recunoscuta mai ales in randul celor ce frecventeaza zona fast-food dar asta nu inseamna ca nu poate fi inclusa in si in diete . Este recomandata in special vara fiind racoroasa stingand usor senzatia de sete datorita aportului de sare. Aceasta se poate regasi si in varianta cu menta pentru cei ce doresc o aroma si mai fresh.
Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat, 1,6% grasime, culturi lactice selectionate, sare, (menta).
Gramaj: 330 ml
Bautura Ayran este specialitate orientala 100% naturala, realizata din iaurt de baut la care se adauga putina sare. Aceasta este recunoscuta mai ales in randul celor ce frecventeaza zona fast-food dar asta nu inseamna ca nu poate fi inclusa in si in diete . Este recomandata in special vara fiind racoroasa stingand usor senzatia de sete datorita aportului de sare. Aceasta se poate regasi si in varianta cu menta pentru cei ce doresc o aroma si mai fresh.
Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat, 1,6% grasime, culturi lactice selectionate, sare, (menta).
Gramaj: 330 ml
Mshalaleh este o branza specific orientala, dar se mai pot gasi in lume si alte produse asemanatoare. Branza Mshalale este fina si confera un aspect deosebit salatelor. Procesul tehnologic de fabricare este complex iar jumatate din el se efectueaza manual. Aldar produce si comercializeaza branza, respectand intocmai procesul traditional oriental. Pentru ca este un produs specific oriental este mai greu de gasit in Romania, majoritatea fiind importate. Aldar este poate singurul producator de branza mshalaleh si asugura funizarea produsului catre restaurante de renume din Bucuresti.
Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat, cheag, sare, culture lactice sectionate. Grasime 25%.
Gramaj: 500 gr.
Crema de iaurt in stil traditional oriental produse in Romania de ALDAR este apreciata de cele mai renumite restaurante. Finetea ce o caracteriseaza si gustul deosebit o face sa fie unul din cele mai solicitate produse. Realizata prin procedee specifice crema de iaurt, pastreaza caracteristicile de baza ale laptelui. Astfel laptele procesat dupa ce a fost transformat in iaurt, se lasa la scurs pana se elimina zerul. Poate fi servit ca atare sau insotit de ulei de masline si frunze de menta.
Gramaj: 500 gr.
Branza Naboulsie este una dintre cele mai populare branzeturi albe, facute in Orientul Mijlociu. Numele se refera la numele sau de origine, Nablus, Palestina si este recunoscuta in Palestina, Liban, Siria si Iordania. Branza Naboulsie are culoarea alba si forma dreptunghiulara. Poate fi consumata proaspata ca branza de masa sarata sau in produse de patiserie. Poate fi folosita in deserturi, ca de expemplu: Knafeh sau Kataief.
Ingrediente: lapte de vaca integral, cheag, sare. Grasime in substanta uscata 46%.
Gramaj: 500 gr.
Iaurtul produs de noi este o specialitate orientala, 100% naturala, realizata dupa o reteta simpla din lapte proaspat pasteurizat. Proprietatile sale nutritive sunt doar o parte din castigurile dumneavoastra dupa consumul de iaurt. Acesta ajuta la digestia organismului datorita bacteriilor lactice vii, prezente in iaurt, prevenind un potential dezechilibru.
Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat cu minim 3,5% grasime, culture lactice selectionate
Gramaj: 900 gr.