Adana kebap, un preparat clasic din zona orientului, apărut în Adana, Turcia. Kebabul pe care îl veţi găsi la Meat Shop este specific zonei Alep din Siria, creat după reţeta acelor locuri.
Cum se găteşte
GRĂTAR
8-10 MIN.
Cea mai bună variantă e să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
Cârnaţii proaspeţi de porc sunt preparaţi în totalitate la MeatShop. Noi alegem cea mai bună carne de porc, grăsimea şi membrana subţire (maţe). Carnea este...
Cârnăciorii proaspeţi de vită sunt preparaţi 100% de noi, de la alegerea cărnii de vită, a grăsimii şi a membranelor (maţe). Carnea este apoi tocată...
Quaisatul este o ruladă de carne macră umplută cu carne tocată, cașcaval, migdale, caju şi fistic. CUPTOR 30-45 MIN. Se poate găti la cuptorul încins,...