Adana kebap, un preparat clasic din zona orientului, apărut în Adana, Turcia. Kebabul pe care îl veţi găsi la Meat Shop este specific zonei Alep din Siria, creat după reţeta acelor locuri.
Cum se găteşte
GRĂTAR
8-10 MIN.
Cea mai bună variantă e să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
Kafta e un preparat de origine libaneză bazat pe carne tocată de vită amestecată cu diferite legume precum ceapă, ardei şi mirodenii orientale. De la...
Frigărui din carne proaspătă de viţel. Frigăruile de viţel sunt una dintre vedetele grătarelor pentru mulţi dintre clienţii noştri. Carnea de viţel de cea mai...
Frigăruile cu brânză grill pot fi vedeta grătarului vostru! Uşor de preparat şi foarte gustoase, frigăruile cu brânză grill sunt create din brânză proaspătă, tăiată în cuburi mari, generoase.
Quaisatul este o ruladă de carne macră umplută cu carne tocată, cașcaval, migdale, caju şi fistic. CUPTOR 30-45 MIN. Se poate găti la cuptorul încins,...
Falafelul este un produs vegetarian cu origini orientale. Falafelul este un soi de chiftea din năut, condimentat cu usturoi, pătrunjel, chimen şi tahini (pastă de...
Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi vinete. (produsul este disponibil în funcţie de sezon)...
Cârnaţii proaspeţi de porc sunt preparaţi în totalitate la MeatShop. Noi alegem cea mai bună carne de porc, grăsimea şi membrana subţire (maţe). Carnea este...
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup).
We suggest you create a static block and put it here using shortcode
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. ACCEPTMai multe detalii