Carnea de pui preparată pentru burgeri este tot mai cerută de clienţii noştri, aşa că de-a lungul timpului am dezvoltat o reţetă proprie care face ca gustul să fie unul inconfundabil.
Cum se găteşte
GRATAR
6-8 MIN.
Vă recomandăm să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
TIGAIE
4-5 MIN.
O variantă foarte simplă pentru a găti carnea de burgeri este să o puneţi într-o tigaie cu ulei bine încins vreme de 4-5 minute, în funcţie de gust.
Falafelul este un produs vegetarian cu origini orientale. Falafelul este un soi de chiftea din năut, condimentat cu usturoi, pătrunjel, chimen şi tahini (pastă de...
Quaisatul este o ruladă de carne macră umplută cu carne tocată, cașcaval, migdale, caju şi fistic. CUPTOR 30-45 MIN. Se poate găti la cuptorul încins,...
Încearcă gustul deosebit al unui preparat specific oriental. Araes-ul este alcătuit din două lipii care acoperă carnea condimentată special pentru kebab.
Bulgurul picant este o garnitură foarte des întâlnită în Turcia şi Orientul Mijlociu, asemănătoare orezului. Versiunea noastră a preparatului este doar puţin picantă, cât să...
Cârnaţii proaspeţi de porc sunt preparaţi în totalitate la MeatShop. Noi alegem cea mai bună carne de porc, grăsimea şi membrana groasă (maţe). Carnea este...
Orezul gătit este o garnitură perfectă pentru o masă copioasă la care recomandăm şi carne pe grătar. Orezul este mereu proaspăt, gătit în ziua respectivă.
Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi vinete. (produsul este disponibil în funcţie de sezon)...