Carnea de vită preparată pentru burgeri este tot mai cerută de clienţii noştri, aşa că de-a lungul timpului am dezvoltat o reţetă proprie care face ca gustul să fie unul inconfundabil.
Cum se găteşte
GRATAR
6-8 MIN.
Vă recomandăm să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
TIGAIE
4-5 MIN.
O variantă foarte simplă pentru a găti carnea de burgeri este să o puneţi într-o tigaie cu ulei bine încins vreme de 4-5 minute, în funcţie de gust.
Cârnaţii proaspeţi de porc sunt preparaţi în totalitate la MeatShop. Noi alegem cea mai bună carne de porc, grăsimea şi membrana groasă (maţe). Carnea este...
Frigărui din carne proaspătă de viţel. Frigăruile de viţel sunt una dintre vedetele grătarelor pentru mulţi dintre clienţii noştri. Carnea de viţel de cea mai...
Cârnăciorii proaspeţi de vită sunt preparaţi 100% de noi, de la alegerea cărnii de vită, a grăsimii şi a membranelor (maţe). Carnea este apoi tocată...
Kafta e un preparat de origine libaneză bazat pe carne tocată de vită amestecată cu diferite legume precum ceapă, ardei şi mirodenii orientale. De la...
Falafelul este un produs vegetarian cu origini orientale. Falafelul este un soi de chiftea din năut, condimentat cu usturoi, pătrunjel, chimen şi tahini (pastă de...
Quaisatul este o ruladă de carne macră umplută cu carne tocată, cașcaval, migdale, caju şi fistic. CUPTOR 30-45 MIN. Se poate găti la cuptorul încins,...
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup).
We suggest you create a static block and put it here using shortcode
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. ACCEPTMai multe detalii