Carnea de vită preparată pentru burgeri este tot mai cerută de clienţii noştri, aşa că de-a lungul timpului am dezvoltat o reţetă proprie care face ca gustul să fie unul inconfundabil.
Cum se găteşte
GRATAR
6-8 MIN.
Vă recomandăm să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
TIGAIE
4-5 MIN.
O variantă foarte simplă pentru a găti carnea de burgeri este să o puneţi într-o tigaie cu ulei bine încins vreme de 4-5 minute, în funcţie de gust.
Frigărui de berbecuţ, cu ceapă şi ardei. Indiferent dacă vă place sau nu carnea de berbecuţ, frigăruile acestea sunt alegerea potrivită pentru orice gurmand. Vă...
Frigărui din carne proaspătă de viţel. Frigăruile de viţel sunt una dintre vedetele grătarelor pentru mulţi dintre clienţii noştri. Carnea de viţel de cea mai...
Kafta e un preparat de origine libaneză bazat pe carne tocată de vită amestecată cu diferite legume precum ceapă, ardei şi mirodenii orientale. De la...
Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi legume proaspete precum dovlecelul sau roşiile. Cum se...
Frigăruile cu brânză grill pot fi vedeta grătarului vostru! Uşor de preparat şi foarte gustoase, frigăruile cu brânză grill sunt create din brânză proaspătă, tăiată în cuburi mari, generoase.
Cârnaţii proaspeţi de porc sunt preparaţi în totalitate la MeatShop. Noi alegem cea mai bună carne de porc, grăsimea şi membrana subţire (maţe). Carnea este...
Cârnaţii proaspeţi de porc sunt preparaţi în totalitate la MeatShop. Noi alegem cea mai bună carne de porc, grăsimea şi membrana groasă (maţe). Carnea este...
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup).
We suggest you create a static block and put it here using shortcode
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. ACCEPTMai multe detalii