Frigăruile de viţel sunt una dintre vedetele grătarelor pentru mulţi dintre clienţii noştri. Carnea de viţel de cea mai bună calitate este condimentată şi pregătită pentru grătar.
Cum se găteşte
GRĂTAR
12-14 MIN.
Cea mai bună variantă e să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
Cârnaţii proaspeţi de porc sunt preparaţi în totalitate la MeatShop. Noi alegem cea mai bună carne de porc, grăsimea şi membrana groasă (maţe). Carnea este...
Quaisatul este o ruladă de carne macră umplută cu carne tocată, cașcaval, migdale, caju şi fistic. CUPTOR 30-45 MIN. Se poate găti la cuptorul încins,...
Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi legume proaspete precum dovlecelul sau roşiile. Cum se...
Kafta e un preparat de origine libaneză bazat pe carne tocată de vită amestecată cu diferite legume precum ceapă, ardei şi mirodenii orientale. De la...
Falafelul este un produs vegetarian cu origini orientale. Falafelul este un soi de chiftea din năut, condimentat cu usturoi, pătrunjel, chimen şi tahini (pastă de...
Frigărui de berbecuţ, cu ceapă şi ardei. Indiferent dacă vă place sau nu carnea de berbecuţ, frigăruile acestea sunt alegerea potrivită pentru orice gurmand. Vă...
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup).
We suggest you create a static block and put it here using shortcode
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. ACCEPTMai multe detalii