Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi legume proaspete precum dovlecelul sau roşiile.
Cum se găteşte
GRĂTAR
8-10 MIN.
Cea mai bună variantă e să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
Cârnaţii proaspeţi de porc sunt preparaţi în totalitate la MeatShop. Noi alegem cea mai bună carne de porc, grăsimea şi membrana subţire (maţe). Carnea este...
Kafta e un preparat de origine libaneză bazat pe carne tocată de vită amestecată cu diferite legume precum ceapă, ardei şi mirodenii orientale. De la...
Orezul gătit este o garnitură perfectă pentru o masă copioasă la care recomandăm şi carne pe grătar. Orezul este mereu proaspăt, gătit în ziua respectivă.
Cârnăciorii proaspeţi de vită sunt preparaţi 100% de noi, de la alegerea cărnii de vită, a grăsimii şi a membranelor (maţe). Carnea este apoi tocată...
Frigăruile Halloumi pot fi vedeta grătarului vostru! Uşor de preparat şi foarte gustoase, frigăruile halloumi sunt create din brânză proaspătă, tăiată în cuburi mari, generoase.
Încearcă gustul deosebit al unui preparat specific oriental. Araes-ul este alcătuit din două lipii care acoperă carnea condimentată special pentru kebab.
Biftecul, sau Kibbeh Nayyeh – aşa cum e cunoscut în lumea arabă, este un produs originar din Alep, Siria. Preparatul constă în tocarea şi condimentării...