Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi legume proaspete precum dovlecelul sau roşiile.
Cum se găteşte
GRĂTAR
8-10 MIN.
Cea mai bună variantă e să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
Frigărui din carne proaspătă de viţel. Frigăruile de viţel sunt una dintre vedetele grătarelor pentru mulţi dintre clienţii noştri. Carnea de viţel de cea mai...
Încearcă gustul deosebit al unui preparat specific oriental. Araes-ul este alcătuit din două lipii care acoperă carnea condimentată special pentru kebab.
Bulgurul picant este o garnitură foarte des întâlnită în Turcia şi Orientul Mijlociu, asemănătoare orezului. Versiunea noastră a preparatului este doar puţin picantă, cât să...
Orezul gătit este o garnitură perfectă pentru o masă copioasă la care recomandăm şi carne pe grătar. Orezul este mereu proaspăt, gătit în ziua respectivă.
Frigăruile Halloumi pot fi vedeta grătarului vostru! Uşor de preparat şi foarte gustoase, frigăruile halloumi sunt create din brânză proaspătă, tăiată în cuburi mari, generoase.