Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi legume proaspete precum dovlecelul sau roşiile.
Cum se găteşte
GRĂTAR
8-10 MIN.
Cea mai bună variantă e să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
Încearcă gustul deosebit al unui preparat specific oriental. Araes-ul este alcătuit din două lipii care acoperă carnea condimentată special pentru kebab.
Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi vinete. (produsul este disponibil în funcţie de sezon)...
Biftecul, sau Kibbeh Nayyeh – aşa cum e cunoscut în lumea arabă, este un produs originar din Alep, Siria. Preparatul constă în tocarea şi condimentării...
Orezul gătit este o garnitură perfectă pentru o masă copioasă la care recomandăm şi carne pe grătar. Orezul este mereu proaspăt, gătit în ziua respectivă.
Cârnaţii proaspeţi de porc sunt preparaţi în totalitate la MeatShop. Noi alegem cea mai bună carne de porc, grăsimea şi membrana subţire (maţe). Carnea este...
Quaisatul este o ruladă de carne macră umplută cu carne tocată, cașcaval, migdale, caju şi fistic. CUPTOR 30-45 MIN. Se poate găti la cuptorul încins,...
Falafelul este un produs vegetarian cu origini orientale. Falafelul este un soi de chiftea din năut, condimentat cu usturoi, pătrunjel, chimen şi tahini (pastă de...
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup).
We suggest you create a static block and put it here using shortcode
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. ACCEPTMai multe detalii