Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi vinete. (produsul este disponibil în funcţie de sezon)
Cum se găteşte
GRĂTAR
8-10 MIN.
Cea mai bună variantă e să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
Încearcă gustul deosebit al unui preparat specific oriental. Araes-ul este alcătuit din două lipii care acoperă carnea condimentată special pentru kebab.
Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi legume proaspete precum dovlecelul sau roşiile. Cum se...
Frigăruile cu brânză grill pot fi vedeta grătarului vostru! Uşor de preparat şi foarte gustoase, frigăruile cu brânză grill sunt create din brânză proaspătă, tăiată în cuburi mari, generoase.
Orezul gătit este o garnitură perfectă pentru o masă copioasă la care recomandăm şi carne pe grătar. Orezul este mereu proaspăt, gătit în ziua respectivă.
Frigărui din carne proaspătă de viţel. Frigăruile de viţel sunt una dintre vedetele grătarelor pentru mulţi dintre clienţii noştri. Carnea de viţel de cea mai...