Orezul gătit este o garnitură perfectă pentru o masă copioasă la care recomandăm şi carne pe grătar. Orezul este mereu proaspăt, gătit în ziua respectivă.
Quaisatul este o ruladă de carne macră umplută cu carne tocată, cașcaval, migdale, caju şi fistic. CUPTOR 30-45 MIN. Se poate găti la cuptorul încins,...
Frigărui de berbecuţ, cu ceapă şi ardei. Indiferent dacă vă place sau nu carnea de berbecuţ, frigăruile acestea sunt alegerea potrivită pentru orice gurmand. Vă...
Kafta e un preparat de origine libaneză bazat pe carne tocată de vită amestecată cu diferite legume precum ceapă, ardei şi mirodenii orientale. De la...
Bulgurul picant este o garnitură foarte des întâlnită în Turcia şi Orientul Mijlociu, asemănătoare orezului. Versiunea noastră a preparatului este doar puţin picantă, cât să...
Cârnăciorii proaspeţi de vită sunt preparaţi 100% de noi, de la alegerea cărnii de vită, a grăsimii şi a membranelor (maţe). Carnea este apoi tocată...
Frigăruile Halloumi pot fi vedeta grătarului vostru! Uşor de preparat şi foarte gustoase, frigăruile halloumi sunt create din brânză proaspătă, tăiată în cuburi mari, generoase.
Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi legume proaspete precum dovlecelul sau roşiile. Cum se...
You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup).
We suggest you create a static block and put it here using shortcode
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. ACCEPTMai multe detalii