Carnea de vită preparată pentru burgeri este tot mai cerută de clienţii noştri, aşa că de-a lungul timpului am dezvoltat o reţetă proprie care face ca gustul să fie unul inconfundabil.
Cum se găteşte
GRATAR
6-8 MIN.
Vă recomandăm să folosiţi un grătar bine încins, fie cu cărbuni, fie cu lemn. Carnea trebuie supravegheată şi întoarsă la fiecare 2-3 minute
TIGAIE
4-5 MIN.
O variantă foarte simplă pentru a găti carnea de burgeri este să o puneţi într-o tigaie cu ulei bine încins vreme de 4-5 minute, în funcţie de gust.
Quaisatul este o ruladă de carne macră umplută cu carne tocată, cașcaval, migdale, caju şi fistic. CUPTOR 30-45 MIN. Se poate găti la cuptorul încins,...
Orezul gătit este o garnitură perfectă pentru o masă copioasă la care recomandăm şi carne pe grătar. Orezul este mereu proaspăt, gătit în ziua respectivă.
Frigărui din carne proaspătă de viţel. Frigăruile de viţel sunt una dintre vedetele grătarelor pentru mulţi dintre clienţii noştri. Carnea de viţel de cea mai...
Kebabul cu legume este amestecul perfect între carnea tocată de berbecuţ, condimentată după reţeta noastră specială şi vinete. (produsul este disponibil în funcţie de sezon)...
Încearcă gustul deosebit al unui preparat specific oriental. Araes-ul este alcătuit din două lipii care acoperă carnea condimentată special pentru kebab.
Kafta e un preparat de origine libaneză bazat pe carne tocată de vită amestecată cu diferite legume precum ceapă, ardei şi mirodenii orientale. De la...
Bulgurul picant este o garnitură foarte des întâlnită în Turcia şi Orientul Mijlociu, asemănătoare orezului. Versiunea noastră a preparatului este doar puţin picantă, cât să...